Παρουσίαση από την ομάδα iRadar της KPMG, 8/4/2019

Αγαπητές φοιτήτριες/ητές,

σας ενημερώνω ότι την επόμενη Δευτέρα 8 Απριλίου θα γίνει μια παρουσίαση από την ομάδα iRadar της KPMG με έδρα την Φρανκφούρτη (Γερμανία). Την παρουσίαση θα κάνουν οι Philipp Herr (Partner) και Κωνσταντίντα Διαμάντη (Associate, απόφοιτος ΔΜΠΣ ΣΕΜΦΕ).

Η ομάδα iRadar χρησιμοποιεί μεθόδους των χρηματοοικονομικών μαθηματικών για να επιλύσει προβλήματα που ανακύπτουν στην χρηματοοικονομική λογιστική, επομένως έχει έντονο ενδιαφέρον για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τομέα μας. Σκοπός της παρουσίασης είναι αφενός να διεγείρει το ενδιαφέρον των φοιτητριών/ητών για τα χρηματοοικονομικά μαθηματικά και την δουλειά που κάνει η ίδια η εταιρία, και αφετέρου να ανακαλύψει νέα ταλέντα που μπορεί να ενδιαφέρονται για εργασία στην ομάδα αυτή.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η ίδια ομάδα είχε έρθει και πέρυσι για παρουσίαση στον Τομέα και ότι υπάρχει ήδη μια «ιστορία επιτυχίας», με φοιτήτρια/ητή που εργάζεται τώρα στην ομάδα αυτή έκανε τις πρώτες της /του επαφές μέσω της παρουσίασης στον Τομέα μας.

Η παρουσίαση θα γίνει στην Αίθουσα Σεμιναρίων, ώρα 17:30-19:00, και θα ακολουθήσει ένας μικρός μπουφές και συζήτηση με τους καλεσμένους.

Με εκτίμηση,
Αντώνης Παπαπαντολέων